Och så va det bloggen ja...

Ja... nu har det gått ett x-antal dagar och jag har inte bloggat. Frida tjatade om att det va dags, så var väl dags nu antar jag? Men nu ska jag uppdatera så ofta jag kan iaf. Har inte gjort så mycket de senaste dagarna, bara jobbat, tränat och pluggat rympan av mig. Har även hunnit iväg en sväng till stan med vänner och shoppat lite, så lite nytt i garderoben har jag fått, skoj skoj! Händer inte så mycket mer, förutom imorgon dock, fyller ju för tusan 20 år! Den ni! Firar det med att åka till vårdcentalen för att ta prover och sen på kvällen kommer bäsa vän förbi och gudmor så ska det firas, ska ju självklart till systembolaget imorgon eftermiddag bara för att jag kan haha! Resten av denna vecka kommer best av firande (fredag-söndag) och torsdag är det plugg för fulla muggar.

Sitter just nu och kollar på film, som snart är slut dock, älska mig igen (the vow). Helt okej bra film, men man inser lite ibland hur ensam man är när man kollar på romantiska filmer haha. Nej nog om det, ska nog lägga mig nu och kolla klart på filmen och sen försöka sova. 

/Ingen bild denna gång då jag inte har tagit någon. Uppdaterar mer imorgon.

Varför är man inte rik för?

Skulle inte sitta fel med att vinna några tusen eller varför inte miljoner på triss just nu? Kollar på skor och kläder. Hittar massor av allt, såklart, men vart är pengarna? - inte hos mig i alla fall. De har 15 procent rabatt (gäller dock till 21/9) på modekungen och skulle allvarligt inte tacka nej till ett/fler par skor där. Har hittat fyra par skor där och typ fem par skor på andra sidor, jag och skor...varför? Ge mig pengar någon?
Dessa fyra par skor skulle inte sitta fel i min skohylla.

 
 
 

Instagram

Följ mig gärna på instagram! Lägger upp bilder om min vardag, text och massa annat.



 

Äntligen helg.

Det är äntligen helg, fast jag typ har helg nästan varje dag så ska det blir riktigt skönt med "äkta" helg. Orkade aldrig uppdatera bloggen igår, kom hem vid ca 18,30 från stor staden Stockholm och började nästan direkt att plugga fram till 20.00. Fick med mig tre par örhängen hem annars så gick vi runt och runt i affärer och det va lite tufft att gå upp kl. 04.00 men ska säga att det var förjävla (ursäkta språket) skönt när jag äntligen fick lägga mig i sängen igen.

Har idag inte gjort så mycket. Har gymmat med Madde, idag var det är riktigt hårt pass, usch. Har sedan inte gjort så mycket, har sovit ca 1 timme p.g.a. ont i magen osv men börjar bli bättre nu, tror jag haha. HAr även hunnit med att pluggat. Har prov på måndag igen (har istortsätt prov varje måndag och torsdag) så bara go, go, go! Så jag kan bli klar. Målet med denna kurs är att bli klar innan november och innan jag ska opereras. Ja, jag ska opereras men vill inte dra aneldningen än. Så håll tummar, tår och hår för att jag lyckas med denna planering!

Ikväll händer det inte så mycket. Ska bara ta det lugnt kolla på idol och äta pizza med mamma, muma. Sen kanske plugga om jag få feeling för det?
 
Kommer inga bilder med detta inlägg för har varit dålig på att ta bilder både igår och idag... inte okej jag vet.

3 dagar senare.

Ja, var tre dagar sen jag uppdaterade, och vad har hänt sen dess? Träffat Frida och Madde i måndags. Hade tacomys, pratade om allt och inget, spelade kort, kollade på idol och sen kolla på film tills vi somnade.

Annars har det faktiskt inte hänt så mycket mer. Har gjort prov(blev godkänd, wohoo), pluggat som en galning. Har nog säkert pluggat 6 timmar idag om inte mer... Snart blir det iaf att lägga sig, ska upp halv 5 imorgon för att hänga med Frida upp till sthlm. Så hoppas på att jag är pigg imorgon bitti haha. Uppdaterar nog mer imorgon, beroende på när vi kommer hem, blir det för sent så skriver jag på fredag!

/ bild från i måndags, tacos alla dagar i veckan.

Lördagen den 13 september.

Dagen har bestått av att fixa designen och har även svängt förbi min kusin en sväng. Nu har jag bäddat ner mig i soffan med cola, chips och choklad. Ska bara kolla film/serie hela kvällen. Fler av dessa kvällar behövs.
 


 
 

Jag har köpt en bil!

Två dagar sen jag uppdaterade bloggen. Har varit två fulla dagar. Har bl.a. köpt en bil, min egna bil. Känns fortfaranlide lite overkligt men jag har den haha. Har faktiskt inte hänt så mycket mer, träffade några vänner igår kväll, va ute och käkade.

Under helgen ska jag bara ta det lugnt, plugga, städa, ta det lugnt och sova haha. Ska bli skönt med en helg där jag inte ska göra något alls.Ska försöka hinna fixa en tillfällig header så jag kan uppdatera min bloggsida med ny design! Ska försöka fixa det under dagen. Nej, ska ta och kolla på idol nu och skriva en önskelista till som jag ska ge till pappa haha.
 



/canon 550D
 
 
 

Mycket bra onsdag.

Har hunnit med rätt mycket idag. Har pluggat någon timme, ätit lunch hos farmor, skrivit en önskelista (fyller snart, wohoo), har även kanske fått en bil på ingång (personen som har bilen ska skicka bilder till mig imorgon) och ja, allmänt bra dag. Har faktiskt inte gjort så mycket mer.

Imorgon blir det plugg och lite så, inte så mycket mer egentligen. Ja, händer inte så mycket nu på dagarna, men är iaf väldigt glad varje dag. Fattar inte vart jag har fått all energi ifrån?! Är nog mest bara taggad på allt, och har även gjort en plan för skolan, för denna kurs och går allt som planerna så blir jag klar med den innan november, och vet ni hur jävla skönt det känns, att ha en plan och att den kan gå?



 

New in!

Här kommer bilder på jackan som jag sa att jag skulle lägga upp. Dock kanske inte de bästa bilderna menmen.
 
 
 
 
 
 

Sjukhus.

Hade fått brev från sjukan förra veckan om att jag ska ta mer prover. Så åkte in idag och fick sällskap av Frida. Svängde förbi lite affärer när vi endå var i "stor stan", köpte ett till minneskort så jag kan börja filma.. Jag, madde och Frida, eller ja mest dem, har fått för sig att jag ska göra en egen youtube kanal och göra olika "utmaningar" men vi får se om de hamnar på youtube, haha.(visst skulle väl kanske, litegrann vara en kul grej)  Efter allt det så åkte vi hem till henne och så skulle hon hjälpa mig att fixa en ny design. Vi satt säkert 4-5 timmar med den där jävla designen och de där jävla koderna. Efter många om och men så fick vi nöja oss för dagen, lite små fix på den bara sen är den äntligen klar! Man märker att man inte har fixat designer på länge, man tappar det verkligen rätt fort. Nu är det bara att hoppas på att jag inte sabbar hela designen (brukar ha förmågan att göra det) så får fixa lite i taget.

Mycket mer har inte hänt idag. Juste, fick även hem min jacka från Nelly förra veckan. 242 kr istället för 699, helt okej pris alltså. Ska försöka lägga upp bilder på den imorgon.
 
/ bild från sjukan.
 

En låång helg.

Inte orkat uppdatera under helgen pga att jag har blivit sjuk. Så har inte gjort så mycket egentligen, har firat mamma lite (jag, mamma och bror), sen har jag sovit, sovit och bara tagit det lugnt. Jag känner mig helt okej, men när jag har gått i trappor känns det som att jag har sprungit 10 mil haha. Förhoppningsvis går det över snart, har ju massa jag vill göra i veckaaan. Hoppas jag blir frisk om typ 5 min, eller nått.

Nu när jag har varit sjuk så har jag tänkt en hel del. Typsikt att överanalysera allt, minsta lilla. Typ som minnen har jag överanalyserat, har hittat massa möbler till mitt rum hos mamma (liten uppdatering där behövs), kollar runt hur jag kan få mitt hår att växa (har lite planer för hårfärg osv) och massa annat. Så denna helg har både varit as jobbig men även en "tanke ställare". Har även tänk massor på det där som har med sjukhus att göra, skrev lite om det i mitt första inlägg, att jag ofta åker in till sjukhus. Har även bestämt mig för att skriva vad det handlar om, så ni ska få ett sammanhang i hela den histroien, men den kommer upp i veckan. Måste samla lite mod först till att skriva om det. Så nja, denna helg vet jag inte om ja ska gilla eller hata.
Varför ska man alltid eller ofta överanalysera varenda liten grej? Det suger rätt ofta emellanåt.


Btw, längre upp skrev jag "hopaps jag blir frisk om 5 min", det har gått 5 min men inte tamefan är jag frisk, attans också :(

/ Raggartårta, mums.
 
 
 

Tidig Fredagmorgon.

Tidig morgon, vaknade redan vid halv 8. Har vaknat varje timme i natt, så mycket sömn har jag inte fått, men är konstigt nog inte så jätte trött. Har gått och blivit riktigt förkyld också. Ont i halsen och snorar som sjutton, tur så har jag ingen feber och känner mig rätt okej i kroppen. Blir nu en tidig frukost med Te (honung i), apelsin och banan hoppas på att de "goda" vinner över de "onda" så fort som möjligt. Tur att Pretty little liars går på TV så jag har lite sällskap iaf. Senare idag blir det att åka in till stan för att hämta asiatisk mat med mamma som vi ska äta ikväll, mums.
 

/Bild tagen med mobil.

En helt vanlig Torsdag, nästan.

Har hunnit med ett pass på gymmet så nu hoppas jag på att min träningsvärk försvinner lite iaf. Har även hubbit äta lunch med. När jag är klar med detta inläg ska jag börja ringa till bl.a. CSN. Sen tror jag att jag, mamma och bror ska gå och rösta, men jag har ingen aning om vad jag ska rösta på...så måste börja läsa på lite nu haha. Ska även försöka hinna plugga litegrann och kolla serier.

Blir inte ett jätte långt inlägg nu, för måste börja ringa, man vet aldrig hur lång telefonkö det kan vara.
 
 
/ även dessa bilder är tagna med mobilen.
 

Då var det dags igen?

Hej! Efter mycket om och men (och tjat/pepp från mina två närmsta vänner) så var det dags att börja blogga igen. Kommer hända rätt mycket nu i höst så kommer ha garanterat saker att skriva om.
P.S. designen kommer fixas och ändras inom kort. D.S.

Vem är då jag?
Jag heter Isabelle, men kallas för Bella. Är 19 år, snart 20. Jag är bosatt ca 2 timmar från storstaden Stockholm. En liten håla där det inte händer mycket alls. Jag har gått ut gymnasiet och pluggar till undersköterska på liknande "komvux". Föräldrarna är skilda, pendlar mellan dem varje vecka, men hoppas på att få ett eget när jag är klar med utbildningen. Har två jobb, timvikarie som hebiliteringsassistent och är även ledsagare. När jag inte jobbar eller pluggar så spenderar jag mycket tid på sjukhuset eller samtal dit (fortsätt läs min blogg så får du reda på varför), träffar mina vänner så ofta jag kan och tränar. Kan hända att jag har lite för mycket bollar i luften emellanåt och blir lätt då att jag isolerar mig rätt mycket, för att få lite ensam tid. Har två bästa vänner, de som jag berättar allt för och  kan vara mig själv med. Jag går oftast på allt de säger, så slutar oftast med att de skrattar och jag mår "dåligt" (kan då ha ätit något de sagt och så gör mitt dumma fan det).
   Jag hade även intresst för att fota, men det har tyvärr försvunnit men hoppas nu på att få tillbaka det när jag har börjat blogga så ni kan få lite fina bilder. Fotar då oftast mina hundar eller naturen men vill börja fota "städer"-bilder.
Jag som person skulle jag nog börja beskriva mig som: glad, omtänksam och social. Och vad mina vänner/familj skulle beskriva mig vet jag faktiskt inte, det får ni fråga dem!

Hur min dag har varit.
Har varit med mina närmsta (bästa) vänner, Frida och Madde. Va hos Frida, käka amerikanska pannkakor, väldigt gott. Men, vi eller ja..Frida..(tror jag) kom på en briljant idé att göra som en pannkakstårta med nutella, sirap, glass och massa frukter och så skulle jag äta upp ALLT. Vi brukar få väldigt bra idéer ibland (dem) och denna gång va det att jag skulle fixa en youtube -kanal. Där de skulle bestämma vad jag skulle göra för "utmaning" och sedan lägga upp. Om jag inte åt ull denna pannkakstårta som Frida hade gjort så skulle de bestämma om filmerna sulle läggas upp eller ej, men om jag lyckades så skulle jag få vara med och bestämma. Men vet ni?- Jag åt upp allt. Kan ni förstå hur dåligt jag mår? Fattar inte att jag lyssnar på dem..varenda gång. Men någon måste väl vara den och det är alltid jag! De är inte så hemska som de låter, de är jättesnälla, är bara jag som lyssnar på allt de säger och gör för mycket.. haha!
Bild tagen med mobilen, lovar att kamera bilder kommer upp inom kort.

Hoppas du tittar in titt som tätt och läser!
Hej! Jag heter Isabelle men kallas för Bella. Jag är 20 år och är bosatt ca 1,5 timme från huvudstaden. Pendlar mellan mamma och pappa varannan vecka. Jag försöker leva tonårslivet så mycket som möjligt och jag ska även opereras i höst så är mycket fokus på det just nu, kommer skriva lite om det i bloggen(när jag vågar öppna mig). Så vad kommer ni att få läsa om i min blogg? - Jo, min vardag, musik,operationen och självklart mycket mer. Detta är min vardag, min verklighet. Hoppas ni fortsätter läsa min blogg.
RSS 2.0